Mini A 93- Blanes 43.

Partit controlat pels nostres des del principi contra un equip molt físic, en el qual hem pogut veure jugades molt elaborades pels tots els jugadors en la pista!!

Mini B 46 – Sant Gregori 62.

Partit igualat fins el sisè quart. Dos parcials de 2-12 i 4-11 van fer impossible poder lluitar per la victòria fins al final. Tot i el resultat, molt contents ja que a la primera volta ens van guanyar de +30 i es van poder veure coses molt positives.

 

 

Mini C 48-33 Cb Roses

Partit fantàstic dels nostres que els ha permès aconseguir, a falta d’una jornada, el quart lloc de la classificació de la lliga que els permetrà poder jugar, juntament amb el Mini A (segon), la fase final entre els quatre primers. Gran treball dels dos equips i un gran èxit de la nostra escola.

 

Premini 71 – 21 Sant Gregori.

Molt bon partit en línies generals. En atac vam moure molt bé la pilota i vam trobar bones accions de tir. S’ha d’intentar que no desconnectem del partit ens alguns moments. A seguir treballant!

 

Trobada de primer a Celrà contra el local i el Vedruna Girona.

 

Feia dies que els nens volien jugar i s’ha notat en els dos partits. Molt eufòrics per passar-ho bé mentre juguen i alhora disposats a aprendre i corregir errors tàctics.  Una diada ben divertida i completa.

 

[/fusion_text]