Balanç positiu en una nova jornada de competició dels equips federats del Bàsquet Masmitjà. Amb 3 victòries i 2 derrotes, destaca el partidàs del Pre-Mini Masculí que ha guanyat amb molt de marge al segon classificat demostrant que és el millor equip de la seva categoria.

MINI A MASCULÍ: C.B. Roses 53 – 83 Masmitjà 

Nova victòria del Mini Masculí A contra el C.B. Roses per un bon marge de distància en el resultat. Molt bon joc col·lectiu i defensa agressiva dels jugadors del Masmitjà amb recuperación de pilotes i bons contraatacs que han decidit el partit.

MINI 1R ANY: Masmitjà 63 – 32 C.B. Blanes B
Partit jugat amb molta intensitat tant en defensa com en atac. Durant tot el matx han destacat els resultats positius del Masmitjà a l’hora de recuperar pilotes. El punt negatiu per l’equip són els dos quarts perduts.
MINI A FEMENÍ: C.B. Blanes A 61 – 51 Masmitjà
L’actitud i la predisposicio de l’equip no ha fet possible guanyar aquest partit. Les jugadores han jugat tot el matx al límit del reglament amb moltes faltes i mans. Tot i que en l’última part el Masmitjpa ha fet un parcial de 0-11 per empatar, les decisions arbitrals i la falta d’actitud no ens han acompanyat. Cal destacar el debut de la jugador Eliana que ha fet un bon partit.
PREMINI A MASCULÍ: Masmitjà 76 – 38 La Salle F.D. Cassanenc
Gran derbi de la jornada a la pista de La Salle Cassanenc, el segon classificat de la categoria, amb  un gran resultat positiu pel Masmitjà de 76 a 38. Gran partit dels nostres en defensa que en el segon i sisè període han tancat definitivament el matx amb parcials de 14-3 i 19-4.
PREMINI MIXTE: CEJ Celrà 62 – 12 Masmitjà 
Derrota del Pre-Mini Mixte davant el Celrà, un equip de la part alta de la classificació. L’equip segueix endavant amb ganes de tornar a treballar aquesta setmana que ve i començar a recuperar lesionats i lesionades.