Molt bon cap de setmana per a tots els equips federats del Bàsquet Masmitjà amb majoria de victòries i un únic partit perdut.

MINI A MASCULÍ: Masmitjà 91 – 78 Ceset A
Partit que d’entrada s’hauria d’aver resolt amb més facilitat. Un excés de pilotes perdudes per part del Masmitjà i un munt de cistelles fàcils fallades han fet que el partit resultés més ajustat de l’esperat.

MINI 1R ANY: CCE Montessori Palau 50 – 30 Masmitjà / Vedruna Palamós Vermell 61 – 75 Masmitjà
Gran joc del Mini Masculí de 1r Any que aquest cap de setmana ha jugat dos partits, un d’ells posposat contra el Vedruna Palamós i guanyat i el partit de la jornada contra el Montessori que ha estat superior i ha acabat guanyant. L’equip ha fet gaudir a tots els afeccionats al bàsquet, independentment dels colors de les samarretes. Seguim treballant per millorar en tots els aspectes!

MINI A FEMENÍ: Escolapies Figueres 17 – 59 Masmitjà
Ha estat un partit amb diverses irregularitats, ja que l’equip contrari només s’ha presentat amb 6 jugadores i l’àrbit ha arribat a l’inici del matx. Tot i així, les jugadores del Masmitjà han fet la seva feina, han jugat en equip i totes han aportat i anotat. Han aprofitat per fer moltes passades i jugar en equip.
PREMINI A MASCULÍ: Masmitjà 74 – 41 Vedruna Palamós
Partit molt fluix, tot i la victòria. Els jugadors del Pre-Mini Masculí han fet moltes errades en atac i en defensa. Un dels partits més fluixos de la temporada.
PREMINI MIXTE: Escolapies Figueres 41 – 60 Masmitjà
Molt bon partit del Pre-Mini Mixte que ha jugat en equip i amb una bona aportació de tots els jugadors i jugadores. Ens queda millorar en algun aspecte de posició defensiva per poder defensar abans.