MiniA Masmitjà 47- CEB Girona 54.

Partit molt igualat des del principi en què no hem fet un bon basquet i hem comès molts errors que en aquest tipus de partits no es poden fer. Felicitar a CEB Girona perquè han estat millor equip que nosaltres. Seguim treballant!!

 

Mini “B” Masmitjà 58-49 Porqueres. Victoria molt treballada i merescuda. Gran treball d’equip, mantenint-nos junts en defensa i sortint ràpid el contraatac. Bones passades i seleccions de tir.

 

Mini C Masmitjà 45-94 Vedruna Palamós

A pesar del marcador final, va ser un partit competit en el que vam guanyar els dos primers, el quart i el cinquè períodes. La diferencia física a favor del Palamós va decantar el partit per els visitants de manera clara amb un parcial de 3-21 al setè quart. Tot i així, molt contents amb el treball de l’equip

 

Unió Vedruna Masculí 37-52 Premini Masmitjà 52

Partit molt igualat davant un gran rival. Els jugadors del Masmitjà van lluitar i estar intensos durant tot el partit. Es van poder veure moltes bones accions en equip i una defensa molt agressiva. A seguir treballant!

 

Escoleta de primer!!!

Trobada a Vedruna Girona.

Partit molt complert dels jugadors, que tenien moltes ganes de provar el que han entrenat a l’escola. Vam poder veure bones entrades, bot aixecant el cap per poder fer la passada i molta actitud en defensa.