Crònica del MiniB:
Doble jornada de partits.
El divendres vam jugar contra el Vilafant. Va ser un partit força fluix per part nostra el qual vam estar molt desconcentrats i permetent molts punts en contraatac. El nostre nivell individual va ser clau per guanyar el partit.

El dissabte vam jugar contra el Farners. Va ser un bon partit en línies generals: bon joc en equip tant ofensiu com defensiu. L’únic punt de millora que es va veure al partit va ser el moviment dels jugadors sense pilota.

Resultats: Vilafant 55-Masmitjà 76 /  Masmitjà 88-38 CB Farners B

Crònica del PreInfantil:
Doble jornada amb èxit aquest cap de setmana.

El divendres vam jugar contra el CB Lloret. Va ser un partit força feixuc des de l’inici (ja que ens vam adaptar al seu joc i no vam ser capaços d’estar actius en defensa ni fer bàsquets fàcils). Finalment, amb l’arribada del 4t període aconseguim agafar distància en el marcador.

El dissabte contra el CEB Girona. Molt bon partit, tant en defensa com en atac. En jugar en una pista petita no ens va permetre poder córrer en contraatac. En canvi ells, sí que van poder trobar-ho. Seguim treballant per millorar!🏽

Resultats: Masmitjà-Ceset 76-53 CB Lloret / CEB Girona 55-67 Masmitjà- Ceset

Crònica del MiniA:
El diumenge el Mini A CEB Girona. Partit el qual vam sortir amb moltes ganes. Els nervis, però, van fer que el rival demostrés ser millor que nosaltres en quasi tots els aspectes. Seguirem treballant en la mateixa línia!

Resultat: CEB Girona 89-62 Masmitjà

Crònica del Premini:
El dissabte el premini va jugar contra l’Athlètic Silenc. Va ser un partit el qual els locals van ser molt superiors en nosaltres. A més, la poca intensitat per part dels nostres i l’absència de lluita van fer que no ens trobéssim ni en atac ni en defensa. Seguirem treballant!

Resultat: Athlètic Silenc 84- Masmitjà 34