Crònica del MiniA:
El Mini A ha jugat contra el Palamós. Ha sigut un partit el qual s’han pogut veure detalls treballats durant la setmana. Ens falta ser constants els 48 minuts dels partits per així poder ser més competitius en els partits igualats. Seguirem treballant en la mateixa línia!

Resultat: Masmitjà 78-28 Palamós.

Crònica del PreInfantil:
El Masmitjà-Ceset ha jugat contra el Bàsquet Vilafant. Ha estat un partit molt dolent per part dels locals en el qual s’han centrat en coses que no són el joc. Això ha fet que estiguessin fora del partit mentalment. A més, el baix percentatge dels tirs lliures (5/30) ha penalitzat tot el partit.
A seguir treballant per millorar aquestes coses.

Resultat: Masmitjà-Ceset 45-49 Vilafant

Crònica del PreMini:
El Masmitjà ha jugat contra el Caldes. Ha estat un mal partit en línies generals dels nostres jugadors. Des del principi, la nostra defensa ha tingut molts desequilibris, deixant sols tant el contraatac com l’1c1 als jugadors de l’equip contrari. En atac les coses tampoc han sortit bé, fallant molts tirs deslliurats; tot i això, les opcions eren bones.
Seguim treballant per seguir millorant!

Resultat: EEM Caldes Malavella 74- 24 Masmitjà

Crònica del MiniB:
Partit en el qual s’ha sortit amb moltes ganes: ficant un ritme ràpid de partit, hem vist bons moviments sense pilota (fet que hem treballat durant el llarg de la setmana). No obstant això, a la segona part del partit hem baixat el nivell i la intensitat. Hem de ser més constants.

Resultat: CB Roses 40 – 77 Masmitjà