Crònica MiniA:
Doble jornada pel MiniA.
Dimecres es van enfrontar amb el Vedruna Palamós. Va ser un partit amb dues cares: una cara ofensiva excel·lent i una part defensiva desastrosa. Vam finalitzar la primera volta amb millors sensacions.
Dissabte van jugar contra l’Adepaf Figueres. Va ser un gran partit de tot l’equip. Deixant de banda un quart que no el van competir, vam aconseguir estar concentrats durant més temps. A poc a poc anem mantenint major temps la concentració i això ens està beneficiant.

Resultats: Vedruna Palamós 59 – Masmitjà 109 / Masmitjà 103- Adepaf Figueres 53

Crònica MiniB:
El Mini B ha jugat contra el CB Anglès. Ha estat un partit irregular en el qual hem fet una bona primera part. No obstant això, a la segona part hem baixat el ritme i hem pres males decisions de tir i passes. Si volem millorar com a equip hem de mantenir el ritme i la concentració els 48 minuts del partit.

Resultat: Masmitjà 74-CB Anglès 56

Crònica del Preinfantil:
El Masmitjà- Ceset ha jugat contra el Vedruna Palamós. Ha estat un partidàs en tots els sentits en el qual hi ha hagut pocs matisos a corregir. Estem molt satisfets i orgullosos del partit que hem fet. A seguir treballant per a la segona fase!!
Resultat: Vedruna Palamós 59-57 Masmitjà-Ceset.

Crònica Premini:
El Masmitjà ha jugat contra la Salle Palamós (líders).
El resultat final enganya, ja que darrere d’això hem vist una gran feina en la primera meitat dels nostres jugadors sortint bé el contraatac, defensa agressiva i bon rebot. A partir de la segona hem baixat a causa, d’entre altres, al cansament i l’esforç dels primers quarts que ens han passat factura.
Seguirem treballant!

Resultat: Masmitjà 38- 53 La Salle Palamós