Crònica del Preinfantil:
Aquest passat dijous el preinfantil va jugar contra el Fontajau. Va ser un partit complicat des de l’inici, ja que vam jugar contra un dels rivals de la segona fase.
Vam tenir bons moments de joc però també moments de joc individual el qual no generàvem res. D’altra banda, en línies generals de la defensa, hem tingut molt bona actitud. Amb moltes ganes de seguir treballant!!

Resultat: Masmitjà-Ceset 63-36 Fontajau in2in.

Crònica del MiniA:
El dissabte, el Mini A va jugar contra el Cb Farners. El partit va començar amb un mal inici dels nostres, ja que van començar el partit sense voluntat de defensar. A poc a poc l’equip va anar augmentant el seu nivell de joc i completant aspectes del joc que no va tenir en compte durant la primera part. Va ser un partit que desvia a l’equip de la seva línia de treball dels últims dies i esperem que ens serveixi per a millorar i interioritzar els diferents continguts.

Resultat:  CB Farners 65- 103 Masmitjà

Crònica del Premini:
El Masmitjà ha jugat contra el CB Vilobí. Tot i el resultat, ha sigut un bon partit dels nostres jugadors contra el segon classificat. No vam estar encertats tot i trobar bones opcions de tir. A més, va faltar incidir més aspectes com el rebot, la sortida ràpida després de bàsquet, i ens va faltar un punt més de defensa. Tot i això, hem pogut veure una progressió positiva dels jugadors. Seguim treballant per seguir creixent!🏽

Resultat: Masmitjà 16- 46 CB Vilobí

Crònica del MiniB:
El Masmitjà va jugar contra l’Athlètic Silenc. Van ser dos partits en un. La primera part, vam estar molt junts en defensa i ells veien l’aro amb facilitat. A la segona part, el Sils va pujar la intensitat i l’agressivitat i no vam ser capaços d’igualar el seu joc. Un parcial de 26-3 va decantar la victòria dels locals.

Resultat: Athlètic Silenc 65-49 Masmitjà