El passat dimarts 14 vam rebre la visita al pati de la nostra escola de dues jugadores de l’Uni Girona, la Laura Roig i Kristina Alminate.  Els nens i nenes dels equips d’escoleta i també els federats van poder fer-los preguntes i rebre els seus consells durant l’entrenament posterior,  demostrant que al Masmi hi ha molta alegria, Il·lusió i, sobretot, molt de bàsquet.

 

 

Ahir diumenge, l’Unigirona va obrir al Masmitjà les portes de Fontajau, on vam poder gaudir de la  victòria de l’equip contra el Campus Promete, en partit corresponent a la vuitena jornada de la lliga regular, per 74-52.

 

A la mitja part, els Minis masculins A i C van viure l’experiència de jugar uns minuts al parquet de Fontajau, amb un partidet entre ells.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un cop finalitzat el partit i des del mateix parquet, els nens i nenes van poder fotografiar-se i aconseguir els autògrafs de totes les jugadores.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Agraïm la col·laboració de l ‘Uni , especialment el tracte den Xavi Fernández i l’Eric Suris, per a una gran setmana per la nostra escola de bàsquet!