basquet_masmitja

Benvinguts al Bàsquet Masmitjà!

Creiem que l’esport és educació i és un fenomen social indiscutible que forma part de la nostra vida quotidiana. Per això, des del Col·legi Dr. Masmitjà de Girona estem immersos en un projecte educatiu que pretén formar de manera íntegra i des de molts àmbits socials, culturals, esportius i educatius tots els nens i nenes que volen iniciar-se en un esport d’equip.

El nostre, en concret, és el món del bàsquet, un món ple de valors amistat,  companyonia i germanor. I amb aquest projecte volem donar una experiència positiva a tots els nostres jugadors i jugadores. Volem que adquireixin habilitats que els permetran desenvolupar-se plenament en el món de l’esport, però també en moltes situacions de la vida quotidiana, ja que la nostra prioritat serà sempre la formació, l’educació i el creixement personal.

La voluntat d’aquest projecte del bàsquet Masmitjà és que els nens i nenes que prenen part en aquesta activitat adquireixin una responsabilitat i un compromís amb ells mateixos i cap a la resta del seu equip i “club“.

I per què club, si és una escola?, us preguntareu. Pel funcionament educatiu i formatiu funcionem com una escola. Tenim sistemes d’avaluació per competències, com a l’escola actual, però en aquest cas desglossats en conceptes, procediments i actituds, tal com es feia abans. Creiem que ambdós sistemes tenen elements positius i els intentem aprofitar. Cada jugador disposa d’una fitxa amb la seva evolució en tots els aspectes i l’objectiu és educar en valors, tot seguint la línia de l’escola. Però a la vegada volem aprofitar els aspectes positius dels clubs. El fort sentiment de pertinença, no només a una classe o equip, sinó a tots els equips del club de bàsquet,  la voluntat de servir a un company o a un altre equip del Masmitjà Girona i l’esperit de sacrifici per l’equip.