Els nens i nenes del Bàsquet Masmitjà reben una formació esportiva de les millors de tot Girona, perquè comptem amb un dels millors grups d’entrenadors i formadors de la comarca.

Des de l’escola treballem per a la seva formació i el respecte pels “nostres” valors. Però també volem que assoleixin coneixements i aptituds que els faran millors estudiants, companys i enfortiran la seva autoestima i el respecte pels altres.Tenim molts objectius específics pel que fa a l’ensenyament de l’esport i pel que fa a coneixements i assimilació de conceptes tècnics, tàctics i físics. Intentem estar sempre en el major nivell esportiu possible i per això exigim molt als nostres jugadors, fet que els obrirà moltes més portes dins del bàsquet a final de la seva etapa. Però el nostre principal objectiu, al final del seu camí amb nosaltres, l’escola, és que aquests infants hagin desenvolupat estratègies per ser millors en molts àmbits. Hagin desenvolupat les seves habilitats socials, marxant de l’escola amb un grup sòlid d’amistats, amb ganes de saber més, conèixer més, essent capaços d’afrontar reptes amb més autonomia i confiança i que gràcies a les seves habilitats, puguin seguir practicant aquest magnífic esport que es porta a la sang de per vida, al nivell que a ells més els satisfaci.

Si aconseguim que els nostres jugadors de bàsquet arribin als 30 anys amb ganes de seguir jugant i ho poden fer al nivell que més els realitzi, la nostra feina haurà tingut sentit. I si a més conserven les amistats que hagin fet aquí i aconseguim que siguin persones de profit, haurem fet una tasca extraordinària.

coleta