Cap de setmana intens, amb la disputa de fins a 18 partits per part dels diversos equips del Masmitjà, repartits entre dissabte i diumenge. El coordinador de l’escola, Joan Carles Herrera, ha acabat molt content i orgullós dels èxits i participacions dels nostres equips, entrenadors i junta directiva Ampa . “Seguim treballant, això te molt bona pinta”, ha dit.

 

Partits de lliga de dissabte

 

C.B.Vilafant 40- Mini A 90.

Molt bon partit en línies generals dels nostres, que en tot moment han controlat el partit. S’ha pogut treballar conceptes d’ocupació d’espais i circulació de la pilota. Seguim.

 

CB Sant Feliu 57-44 Masmitjà Mini B

Un període molt dolent ens ha costat el partit. Tot i la derrota s’han vist coses positives. S’ha de seguir treballant.

 

Farners 51 – 56 Premini Masmitjà

Partit on vam començar dominant i agafant un avantatge de 18 punts. A partir del 4rt quart, l’equip es va relaxar i va desconnectar del partit. Tot i així, vam acabar fent un bon últim període que ens va permetre guanyar el partit.

 

Escoleta dissabte

Primer partit de l’escoleta de segon a la lligueta EduBasquet contra La Salle Palamós. Un partit amb 12 jugadors per part del Masmitjà, tots amb moltes ganes de jugar i passar una bona estona. Objectius complerts, amb moltes ganes de la pròxima jornada!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diumenge

 

Torneig JrNba la Bisbal (MiniA i MiniC)

 

Després de 2 intenses jornades de  bon basquet, en què s’han guanyat tots els partits disputats (12 durant el dia d’ahir), els equips Mini A ( Detroit Pistons) i Mini C (New Orleans Pelicans) s’han classificat per a la Final 4 que es disputarà el 3/12/17, juntament amb els Celtics i els Sant Antonio Spurs.

Som Hi Masmitjà!

 

 

 

 

 

Trobada Celrà

 

Premini Masmitjà

Partit amistós per a la presentació del Celrà, on l’equip ha jugat un bon partit en línies generals i ha estat superior. Ens ha de servir per agafar més confiança de cara als pròxims partits de lliga.

 

 

Escoleta 1er

 

16 jugadors que venien amb moltes ganes. Bona selecció de tir,

passades en el moment oportú, bones defenses i s’han agafat molts rebots ofensius i defensius. Tot un plaer a la vista veure nens jugar a bàsquet d’aquesta manera.