El Bàsquet Masmitjà ha jugat aquest cap de setmana una jornada dispar amb derrotes i victòries dels equips federats

MINI A MASCULÍ: Vilafant 72 – 68 Masmitjà 

Els Mini A Masculí ha encaixat una de les poques derrotes de la temporada, si bé ha estat per la mínima amb només 4 punts de diferència. Les tres primeres parts han estat complicades amb un parcial a favor del Vilafant de 35-15. A partir del 4 temps els jugadors del Masmitjà han reaccionat i han començat a retallar punts, tot i que finalment no ha estat possible remuntar el marcador. Malgrat tot, l’equip guanya el bàsquetverage, ja que en la primera volta el Mini A del Masmitjà va guanyar de 5 a casa.

MINI 1R ANY: CEB Girona 54 – 42 Masmitjà
Partit molt disputat durant 6 quarts on el Masmitjà ha estat per davant al marcador, tot i que amb poquet marge.
Els últims dos quarts l’equip contrari ha tingut molt encert a la cistella i ha anotat 8 triples que han fet decantar el resultat.
El Mini 1r Any segueix depenen d’ell mateix per assolir el títol i treballarà per aconseguir-ho.
MINI A FEMENÍ: Masmitjà 67 – 20 Vilafant
El Mini Femení ha jugat el seu primer partit amb la plantilla completa, desrpés de moltes baixes, i ha demostrat la seva vàlua. Tot i la major alçada de l’equip rival, les jugadores del Masmitjà han fet pressió defensiva i han demostrat la seva intensitat a tota la pista generant molts mes tirs i situacions de superioritat. Encara hi ha molt marge de millora.
PREMINI A MASCULÍ: Masmitjà 72 – 22 Porqueres
Victòria del Pre-Mini a casa en un partit contra el Porqueres amb clar domini de l’equip local des del principi fins el final i amb una defensa agressiva que ha permès fer molts punts fàcils.
PREMINI MIXTE: Sarrià 53 – 33 Masmitjà 
Matx molt igualat tota l’estona excepte la primera, setena i vuitena part on un parcial de 25 a 2 ha deixat l’equip del Masmitjà sense més opcions. Toca seguir treballant per recuperar el ritme!
ESCOLETA de 1r i 2n
Un equip amb nens i nenes de primer i segon curs de l’Escoleta han disputat un partit amistós contra el Bescanó amb jugadors i jugadores de segon.  Ha estat un matx molt plàcid contra un Bescanó molt inferior. El Masmitjà ha jugat molt bé, s’han passat la pilota entre tots els jugadors i jugadores, han tingut un gran encert, han defensat molt bé robant moltes pilotes i han estat molt lluitadors. Encara fa falta aprendre moltes coses, però tot i això ens ho hem passat molt bé!