Les jugadores del Mini Femení del Bàsquet Masmitjà han estat les protagonistes d’aquesta jornada amb dos partits: una victòria i una derrota. Les noies de Fran León han estat les úniques que han jugat la 20a jornada, ja que la pluja va obligar a anul·lar els partits dels altres 4 equips federats que s’havien de jugar a les pistes del Col·legi Masmitjà i també es va haver de posposar la trobada d’Escoleta de Primer que s’havia de jugar contra el Vilafant.

El Mini Femení va disputar el divendres 3 de març el partit ajornat de la jornada 19* i el dissabte 4 de març va disputar el matx de la 20a jornada a la pista de l’Unió Maristes Blau.

Jornada 19:  Masmitjà Mini Femení 70 – Grifeu Llançà 72

L’absència de Laia Baus, pivot de la selecció catalana i jugadora del Llançà, va donar un plus de competitivitat des del principi.
Partit igualat en gairebé totes les parts, on marxaven i remuntavem i finalment el marcador es va decantar per l’equip que menys ho va merèixer. Bon partit de la pivot del Bàsquet Masmitjà Joana Vila que per fi comença a fer pressió.

Jornada 20: Unió Maristes 48 – Masmitjà Mini Femení 50

Un inici fluix ens va situar a -12 en la tercera part. La sacsejada de la banqueta a la quarta part ens va donar una espurna per remuntar un partit molt travat i influenciat per un nivell indigne de l’arbitratge. En les dues últimes parts, gràcies a una forta intensitat general, les noies del Masmitjà van agafar una avantatge suficient com per endur-se el partit a la butxaca.