Jornada en general bastant negativa pels equips federats del Bàsquet Masmitjà amb una sola victòria a domicili del Pre-Mini Masculí A, partit suspès del Mini de 1r Any, partit guanyat a la pista però perdut per falta de jugadors del Pre-Mini Mixte i derrotes contundents dels Minis A Masculí i Femení.

MINI A MASCULÍ: CB.Olot 93 – 43 Masmitjà
Derrota contundent del Masmitjà davant un C.B. Olot que ha estat superior al llarg de tot el partit. El partit s’ha jugat en una pista molt gran i llarga i s’ha fet evident que l’equip no està acostumat a aquestes dimensions. L’Olot ha estat físicament superior a i ha estat mereixedor de guanyar el matx.

MINI A FEMENÍ: Masmitjà 54 – 82 CB Banyoles
Molt bona actitud de l’equip amb alguns períodes guanyats, si bé un 2-25 al quart temps ha trencat la dinàmica i ha sentenciat el partit. Les jugadores han mostrat predisposició contra un CB Banyoles molt més superior físicament que ha dominat el rebot i el joc de contratac amb cistelles fàcils.

PREMINI A MASCULÍ: CB.Angles 29 – 75 Masmitjà 75
Després de perdre el primer període 14-5, l’equip  s’ha activat i ha defensat amb una gran intensitat aconseguint una nova victòria i seguint essent invíctes una jornada més.
PREMINI MIXTE: Masmitjà 47 – 21 Tordera
Partit guanyat a la pista, però perdut perquè només hem comptat amb 6 jugadors/es. Cada setmana anem a millor, implicant a tothom en l’atac i  essent més seriosos en defensa.