Amb dues victòries i dues derrotes el Bàsquet Masmitjà ha tancat una altra jornada de competició dispar en la que destaca el Pre-Mini Masculí que segueix invicte.

MINI A MASCULÍ: C.B. Porqueres 109 -73 Masmitjà 
Derrota del Bàsquet Masmitjà contra un Porqueres molt superior que amb un bon joc d’equip i amb contraatacs ha sentenciat el matx. La presència de només 8 jugadors també ha desgastat el Mini A del Masmitjà.

MINI 1R ANY: Masmitjà 86 – 53 Vedruna Palamós Vermell
Partit jugat amb molta intensitat contra un equip amb 3 jugadors PDP. Els jugadors del Mini B del Masmitjà han estat molt intensos davant i darrere exhibint jugades molt boniques pels espectadors que han assitit al matx amb victòria pels locals.
PREMINI A MASCULÍ: Escolapies Figueres 32 – 82 Masmitjà
Nova victòria del Pre-Mini Masculí del Bàsquet Masmitjà que continua invícte i ha jugat un partit molt complet. Els jugadors han  jugat en la pista central i han aprofitat bé els espais tot fent un joc en atac molt elaborat.
PREMINI MIXTE: Masmitjà 27 – 49 CB Bescanó
Partit perdut contra un equip que a la primera volta ens va tancar el marcador. La Natàlia semblava que volia guanyar el partit ella sola, és un show. Quan som els que entrenem, les coses van molt millor.