El diumenge 13 de desembre feia un matí fred a Girona però això no va evitar que els equips de bàsquet del Col·legi Dr. Masmitjà de Girona es vestissin amb l’equipació i sortissin a la pista amb ganes de guanyar el partit i amb voluntat de sumar-se a una bona causa: La Marató de TV3.

Les malalties metabòliques més freqüents a Catalunya, la diabetis i l’obesitat, han estat aquest any les protagonistes de La Marató de TV3 i també l’eix central dels dibuixos que els nens i nenes de l’escola van crear i van penjar al pati per adornar una jornada solidària.

A les 3 pistes de l’escola es van disputar partits de maners simultània mentre el públic col·laborava amb la causa. Des dels més petits de l’Escoleta, fins als equips federats del bàsquet Masmitjà, van disputar els seus partits.

La festa va finalitzar amb l’enlairament de desenes i desenes de globus que van omplir el cel de Girona dels colors del bàsquet Masmitjà: el groc i el verd. Gràcies a la col·laboració de tots els assistents a la diada es van recaptar 700€ que ja s’han destinat a la Fundació de La Marató de TV3 i serviran per investigar la diabetis i la obesitat.

Visca l’esport, visca el bàsquet i visc la solidaritat!