El Bàsquet Masmitjà ha jugat una fantàstica primera jornada de l’any amb un bon balança de 3 victòries i 1 derrota dels equips federats.

MINI A MASCULÍ: CB ADEPAF Figueres 56 – 75 Masmitjà

Clara victòria del  Mini A Masculí del Bàsquet Masmitjà que s’ha imposat al CB Figueres per 56 a 75. L’equip ha fet gala del seu bon joc en les primeres sisenes parts, amb una ferma defensa i corrent molt bé el contraatac. Molt bon joc col·lectiu i gran encert en la línia de 3 punts, tot i que en les dues últimes parts s’ha notat el cansament i els jugadors han baixat el ritme.

MINI 1R ANY: Masmitjà 58 – 56 CCE Montessori Palau
Gran partit del Masmitjà amb victòria per la mínima i contra tot pronòstic davant l’equip mes poderós de la lliga. Els jugadors han demostrat que amb sacrifici, concentració i dedicació és possible guanyar i han gaudit d’un fantàstic i vibrant matí de bon bàsquet.
MINI A FEMENÍ: GEiEG UniGirona A 69 – 19 Masmitjà
Molt bona actitud de les jugadores del Mini Femení que han perdut contra el millor equip invicte del campionat, però han estat  capaces de guanyar la darrera part del partit i han lluitat fins al final.

PRE-MINI A MASCULÍ: CEB Girona Negre 37 – 81 Masmitjà

El Pre- Mini A s’ha imposat al St. Josep jugant molt bé els primers 4 períodes, amb una defensa agressiva i gran encert en l’atac. Després de mitja part els jugadors han sortit relaxats i han fet algunes errades que han permès fer cistelles fàcils a l’equip contrari.