Mini A

Masmitjà 81 Roses 45

Gran partit dels nens de sisè, que han estat excel.lents en molts aspectes de joc, davant d’un molt bon rival que es troba a la part alta de la classificació. S’ha gaudit molt del joc i de la intensitat amb què han jugat! Felicitats!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MiniB

Masmitjà 61-55 Sant Feliu.

Gran victòria dels nostres, contra un equip amb el que havien perdut dues vegades en la fase de grups, per 3 i 11 punts. Tot i la victòria cal seguir treballant i millorar en molts aspectes del joc.

Mini C

Masmitjà 56-85 vedruna Palamós

Partit competit amb el millor equip de la lliga i en el que, malgrat el marcador, es van guanyar quatre períodes. El físic i experiència del rival va marcar la diferencia.

Premini

Masmitjà 57 – 25 Llançà

Partit on el rival es va presentar amb 7 jugadors i per tant ja estava guanyat abans de començar. Tot i així, es van disputar set parts, en les que l’equip no va estar prou serios ni va fer massa bon partit, pel que caldrà seguir treballant per millorar.

 

Escoleta 1er

Partit contra el Celrà a la jornada de la Marató de TV3.

Molt bon partit dels jugadors del Masmitjà que van haver de posar molta energia per enfrontar-se a nens i nenes un any més grans que ells. Bones passades, bones defenses, bon domini de pilota i bons llançaments. Tot això es va poder aconseguir gràcies a la col·laboració entre companys i l’esperit d’equip.

 

Escoleta de 2n contra el St.Gregori el passat diumenge.

Partit molt intens per part dels jugadors i jugadores del Masmitjà. Vam poder veure millores en l’equip: més passades, més moviment de pilota i millors defenses. Ens ho vam passat molt bé!