Vilafant 54-70 Preinfantil Masmitjà-Ceset.

Partit que hem començat més concentrats que en les darreres setmanes, però no surten les coses en atac i això ens va fer no estar actius en defensa. Arribem al 5è període per sota però un canvi de chip en defensa ens permet recuperar moltes boles i fer basquets fàcils. Hem d’intentar de mantenir la intensitat durant tot els quaranta minuts i evitar que es produeixin aquestes dues fases tan diferenciades dins el mateix partit.

 

CEB Girona 45 – 93 Masmitjà.

Partit amb molts alts i baixos, en el que vam anar de menys a més. Ens va faltar molta circulació de bola en atac i balanç defensiu. Tot i així, es van veure coses positives i vam acabar amb bones sensacions, en una pista sempre complicada. S’ha de seguir treballant!!

 

Mini B Masmitjà 41-53 Roses.

Primera derrota de l’equip. Mal partit en el que en cap moment hem estat el nostre nivell habitual. Massa pilotes perdudes sense sentit i desconnexions defensives. Toca seguir treballant!

 

Escolàpies Figueres 24- Premini Masmitjà 72

Partit amb moltes ganes i ben treballat defensivament. En atac, forces contraatacs i rebots ofensius ens han donat moltes opcions.  Hem de millorar la  situació en pista i l’actitud d’equip, normal a aquesta edat. Seguim treballant!