Ja estan obertes les inscripcions per l’activitat de bàsquet del pròxim curs 2016-2017 al Col·legi Dr. Masmitjà. Fins a final de curs els nens i nenes que vulguin prendre part en aquesta activitat a partir del setembre es poden inscriure omplint AQUÍ EL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ.

Aquest any les inscripcions per a la temporada 2016-2017 de l’activitat de bàsquet s’han avançat perquè cal formar els diferents equips abans que acabi l’estiu. I és que la Federació Catalana de Bàsquet ha demanat a tots els clubs el llistat d’equips a final d’agost per confeccionar les lligues, els calendaris, les revisions mèdiques i les assegurances.

És molt important que TOTS ELS NENS I NENES, els que s’apunten per primera vegada, els que continuen un curs més i els que deixen l’activitat ho comuniquin al Club mitjançant AQUEST FORMULARI.
HORARIS I CURSOS

ESCOLETA   (de P4 fins 2on): dimarts i dijous de les 17:00 a les 18:30 preu 290€. Es pot fer l’activitat només 1 dia i cal indicar-ho preu 150 €

FEDERATS:  (de 3r fins a 6è): dilluns, dimecres i divendres de les 17:00 a les 18:45, preu 365€. Es recomanable que assiteixin els 3 dies.

FORMULARI INSCRIPCIÓ

Un cop feta la inscripció rebreu un correu de confirmació.

Per a qualsevol dubte o aclariment no dubteu en enviar-nos un mail a  (basquet@ampamasmitja.org)