Els partits dels equips de la nostra escola no van veure’s afectats per la suspensió de la competició que va decretar la Federació catalana de basquetbol  durant el dia d’ahir, donat que tots ells van disputar-se el dissabte el matí.

 

La Secció Esportiva de l’AMPA Masmitjà condemna fermament la repressió i la violència exercides contra els ciutadans de Catalunya i, en general, qualsevol forma de violència, contrària als valors del nostre esport que tractem de transmetre als nens i nens del Masmitjà.

 

Vedruna Palamós 83 – Masmitjà A 50.

Partit marcat pels dos primers períodes, que va guanyar l’equip de Palamós amb parcials 12-6 i 15-5. Moltes pèrdues nostres i cistelles fàcils del rival han sentenciat el partit!

 

Cellera 77- 45 Masmitjà Mini B.

Segon i tercer quarts per oblidar, davant un equip on la major part dels jugadors són de sisè. Nosaltres som un equip en construcció amb molt potencial per millorar

 

FdCassanenc 75-89 Masmitjà C

Primer partit de la temporada dels nostres minis de primer any, partit igualat durant els 7 primers períodes, que es va trencar a base de contraatacs i triples en l’últim quart per acabar guanyant.

 

Adepaf Figueres 9 – 49 Masmitjà

Primer partit de temporada i primer partit federat per la majoria de l’equip. Han lluitat tot el partit i s’han vist coses molt positives. Tot i així s’han de seguir millorant coses, hi ha marge de millora!